RSS Feed

Concurs de fotografie BY MARTA POPESCU & EUROGENERATIONS

Vestita Marta Popescu, initiatoarea proiectului IUBESC, cea mai tanara fotografa de succes din Romania, a fost de acord sa faca parte din organizarea concursului de fotografie EuroGenerations pe tema “Batranetea, bratara de aur”. Daca vreti sa participati la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti maxim 3 fotografii realizate de voi pe adresa eurogenerations@yahoo.ro pana pe data de 4 iunie!

Acestea vor fi jurizare de catre membrii organizatori EuroGenerations, Marta Popescu si doamna Georgiana Brandt. Castigatorii vor fi anuntati si premiati in cadrul festivitatii de premiere a proiectului EuroGenerations, care va avea loc pe data de 6 iunie in Amfiteatrul din centrul orasului Targu Jiu. Aveti sansa de a castiga un WORKSHOP DE FOTOGRAFIE sustinut de insasi Marta.

Pentru toti fotografii din oras, mai mult sau mai putin amatori, aceasta este o ocazie unica de a avea acces la cunostintele unui fotograf de succes. Asa ca, din acest moment, INCEPE INSCRIEREA IN CONCURS!

Toate fotografiile participante vor fi expuse in cadrul expozitiei din centrul orasului, din cadrul Festivitatii de Inchidere a proiectului EuroGenerations, unde vor dansa X-CREW, vor canta elevi talentati ai CNTV si ne va incanta cu beat-uri energice DJ Andrei Cioclea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: